Om mig
Jeg er født i 1974 og voksede op i Aalestrup i Himmerland, 30 km. nord for Viborg. Det var vist hvad man kalder en lykkelig barndom med tryghed, eventyr, ulykker, spænding, plageånder og bedste venner. Jeg har en masse positive og dejlige oplevelser fra de første 10 år.

Fra jeg var ca. 10 til 17 boede jeg i Trige med min bror, mor og til tider diverse af hendes kærester. Min bror Lindy og jeg lærte at stå sammen i det store hele i de år og støttede hinanden, som vi nu bedst kunne. Det har vi så gjort efter bedste beskub siden og jeg har været lykkelig for at have ham.

Jeg brød op som 17-årig og flyttede op til min anden halvdel af familien, der nu boede i Møldrup (kun 20 km. nord for Viborg). De følgende år tog mig bl.a. til London, Stockholm og Ex-jugoslavien samt Polen. Jeg tog arbejde indenfor mange forskellige brancher og fik i det hele taget prøvet mig selv godt og grundigt af. Jeg fandt mig selv politisk, religiøst og langt hen ad vejen menneskeligt i den periode.

Det nye årtusinde har budt på mange ændringer. Bl.a. har jeg fået to sønner med hver sin mor; Aslak med Linda i 2000 og Thejs med Jeannette i 2004. Erhvervsmæssigt har jeg fundet mit "kald"; jeg er blevet sygeplejerske i psykiatrien. Fritiden bliver primært brugt på familien, men også lidt på politik, bl.a. som repræsentantskabsmedlem i NRGi samt ASF, og på filateli især.